Adieu uitvaartzorg Eindhoven

Hieronder leest u enkele ervaringen van nabestaanden die van de diensten van Adieu uitvaartzorg gebruik hebben gemaakt.

Betrokken en warm. Zo zouden we de begeleiding van Els willen omschrijven bij de uitvaart van onze broer/zwager. Op professionele wijze heeft Els uitvoering gegeven aan de uitvaart, het was fijn dat ze veel uit handen nam en ook dagelijks even informeerde door een kort belletje of appje hoe het ging en wat ze voor ons kon doen. Ze gaf veel praktische tips zodat we een keuze konden maken in hoe we onze uitvaartwensen konden realiseren, en tegelijkertijd dacht ze ook aan de kosten. Ze had veel oog voor het verdrietige proces waar we doorheen gingen op dat moment.
Tijdens de begrafenis heeft ze ons goed door het hele proces geholpen en stond ze voor ons klaar. We vonden het heel attent dat ze ook een klein herinneringstablet had gemaakt dat, zolang er geen steen op het graf staat, als herinnering op het graf ligt.
Ook in de nazorg was het fijn dat Els voor ons klaar stond. Ondanks het verdriet mogen we met elkaar met tevredenheid terugkijken op een mooi afscheid waarin Els ons goed heeft ondersteund en begeleid.
Simone


Na het overlijden van onze moeder/schoonmoeder heeft Els de uitvaart voor ons geregeld.
Els gaf ons volle aandacht en nam de tijd om al onze wensen te bespreken. Ze dacht goed met ons mee en gaf dingen aan waar we zelf nog niet aan gedacht hadden. Al het regelwerk nam ze ons uit handen, zodat wij ons helemaal op de inhoud konden concentreren. Ze ging voortvarend te werk om alles in goede banen te leiden.
Van begin tot eind kon overlegd worden over de keuzes die wij maakten met betrekking tot de kerkdienst, de begrafenis, de condoleancemomenten, het drukwerk, de muziek en wat er nog meer bij komt kijken. Meer dan wat je zelf allemaal op zo'n moment kunt bedenken.
Wij kijken terug op een mooi, warm en waardig afscheid, waaraan Adieu Uitvaartzorg in de persoon van Els een belangrijke bijdrage heeft geleverd.
Els 


Els heeft het afscheid van onze moeder uitstekend verzorgd: Van het thuis ophalen, het regelen van de uitvaart tot aan de nazorg.
Wij konden Els altijd gemakkelijk bereiken als we vragen hadden en Els nam zelf regelmatig contact op om te checken hoe het ging. De begeleiding was persoonlijk en helemaal zoals wij graag wilden. We zijn door Els echt ontzorgd en kijken met een goed gevoel terug.
Marja


Els heeft de uitvaart van ons pap geregeld. Dit heeft ze op een heel ontspannen en fijne manier gedaan. We konden haar alles vragen en met haar professionaliteit werd alles goed geregeld. We kijken er met een fijn gevoel op terug.
Gertrude

 

Voor een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen of via het contactformulier.
Bij overlijden kunt u dag en nacht bellen: 06 42444620